Következő mérkőzések
Ukrajna
18:002024. június 26.
Belgium
Szlovákia
18:002024. június 26.
Románia

A Realnak nem hiányzik Mbappé, amíg Bellingham hasít elöl

A spanyol labdarúgó-bajnokság harmadik fordulójában a Real Madrid 1-0-ra nyert a Celta Vigo vendégeként. A győztes gólt, a harmadik bajnoki meccsén a negyedik találatát jegyző Jude Bellingham szerezte.

Magyar Nemzet
2023. 08. 26. 7:51
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Döcögősen kezdett a Real Madrid Vigóban. Előbb szerencsés volt a madridi alakulat, hiszen a hazai csapat gólját a VAR segítségével érvénytelenítette a játékvezető. Még az első húsz percben megsérült az előző szezon madridi házi gólkirálya, Vinícius Junior, Carlo Ancelotti, a blancók edzője a combhajlító-izomsérülést szenvedett brazil helyett Joselut küldte pályára. 

A Real a 67. percben 11-eshez jutott: a Celta kapusa, Iván Villar elkaszálta a kiugró Rodrygót. A labda mögé a sértett állt, de a bal alsóba sarokba tartó próbálkozását védte a Celta kapusa.

A hajrában megvillant a Real nyári csúcsigazolása, szögletét Joselu csúsztatta az angol középpályás elé, aki idénybeli negyedik találatát jegyezve fejelt a Celta hálójába. 0–1

Zsinórban a harmadik meccsét is behúzta Carlo Ancelotti együttese, Bellingham pedig bombaformában van – középpályás létére három találkozón négy gólt jegyez.

Nagyon úgy tűnik, hogy hagyományos csatár, középcsatár, nélkül is menetel a Real Madrid a szezonban.

La Liga, 3. forduló: Celta Vigo–Real Madrid 0-1, gólszerző: Bellingham (81.).

Borítókép: Bellingham fejjel szerezte meg a győztes gólt (Forrás: Twitter)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.