Körözi a rendőrség a volt ZTE-s, Budapesten eltűnt iraki labdarúgót

A Police.hu közleménye szerint a Budapesti Rendőr-főkapitányság XIII. kerületi Rendőrkapitánysága eltűnés miatt körözi Abdullah Talal Hameedet, akinek a magyar fővárosban veszett nyoma. A svéd és iraki állampolgársággal is rendelkező labdarúgó korábban hazánkban a ZTE-ben is játszott, most horvát klubja keresi nagy erőkkel.

Magyar Nemzet
2023. 08. 23. 9:42
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A rendőrségi közlemény szerint a 27 éves Abdullah Talal Hameed augusztus 21-én a budapesti, XIII. kerületi otthonából ismeretlen helyre távozott, azóta nyoma veszett, a hatóságok jelenleg is keresik. A futballista a megadott leírás alapján körülbelül 171 centiméter magas, rövid fekete hajú, barna bőrű.

Abdullah Talal Hameed legutóbb a Zalaegerszeg futballistája volt, a ZTE NB III-ban szereplő második együttesében játszott, majd a nyáron a horvát élvonalbeli HNK Goricához igazolt. Klubja nagy erőkkel keresi őt.

– Tegnap edzésre kellett volna jönnie Abdullah Talal Hameednek, a horvát HNK Gorica 27 éves futballistájának, aki azonban eltűnt, a klub pedig segítséget kér közösségi oldalán – írja a horvát Vecernji listre hivatkozva a Nemzeti Sport, amely hozzáteszi: a játékos pályafutása során több svéd csapat mellett Irakban, Ausztriában és Szlovéniában, Magyarországon pedig az alsóbb osztályú Inter CDF-nél, az Unione-nál, a Honvédnál, valamint a TFSE-nél is megfordult.

A HNK Gorica közlése szerint az eltűnt férfi egy Porsche Taycant vezet, ami fontos információ lehet a felkutatásában.

A rendőrség azt kéri, hogy aki Abdullah Talal Hameed tartózkodási helyéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es díjmentes segélyhívó számon.

Borítókép: Abdullah Talal Hameed nemrég igazolt a horvát HNK Goricába (Forrás: Facebook/HNK Gorica)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.