Kedden megérkezett a Fradi oda, ahol már véget ért a nyár

Már két nappal a Shamrock Rovers elleni csütörtöki visszavágó előtt, kedd délután megérkezett Írországba a Ferencváros. A csapat a nyárból az őszbe csöppent Dublinban, de emiatt persze nem téveszti szem elől a célt a Konferencialiga selejtezőjének második fordulójában. Ahogy Dibusz Dénes fogalmazott, nem elég a továbbjutás, a Fradinak Írországban is győznie kell.

Magyar Nemzet
2023. 08. 02. 8:17
null
Fotó: Mark McDermott
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kedden kora délután, helyi idő szerint fél öt tájban landolt a Ferencváros különgépe az írországi Shannon repülőtéren, majd onnan háromórás buszozással érkezett meg Dublinba, ahol csütörtökön az ír bajnok Shamrock Rovers ellen lép pályára – számolt be az utazásról az Origó. A Fradi voltaképpen időutazáson vett részt, hiszen tavaly egyszer már megtette ezt az utat. Éppen annak gyötrelmei miatt döntött úgy a vezetőség, hogy már kedden útnak indul. A csapat a nyárból az őszbe csöppent, miként arról a megérkezéskor készített rövid videó is árulkodik.

Az utazás alatt a játékosok igyekeztek pihenni, az edzői stáb tagjai viszont dolgoztak. A videóelemző már a Fehérvár elleni hétvégi bajnoki meccsre készített anyagot. Ugyanő a Shamrock Roversről korábban öt meccseből vágott össze anyagot. A munka jól sikerült, a Fradi a Groupama Arénában 4-0-ra kiütötte az ír bajnokot.

az FTC csapatkapitánya azt hangoztatja, nem elég a továbbjutás, a Fradinak Írországban is győznie kell.

A Shamrock Rovers–Ferencváros Konferencialiga-selejtezőmérkőzés csütörtökön 21 órakor kezdődik. 

Borítókép: Az első meccen közönségszórakoztató játékot nyújtott a Fradi (Fotó: Facebook)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.