Pont kerülhet Harry Kane átigazolási sagájának a végére

A Tottenham Hotspur és a Bayern München a nyár eleje óta próbálnak dűlőre jutni Harry Kane átigazolásának az ügyében. Az angol labdarúgó-válogatott csapatkapitánya már ráunt a huzavonára, és még a Spurs idénynyitó meccse előtt szülessen meg a végső döntés. Úgy tűnik, teljesült Kane kívánsága.

Magyar Nemzet
2023. 08. 10. 13:23
Harry KANE before moving to Bayern Munich.
PHOTOMONTAGE; Harry KANE before moving to Bayern Munich. ARCHIVE PHOTO; Harry KANE (Tottenham Hostpur), portrait, portrait, cropped single image, single motif, football Champions League / Eintracht Frankfurt - Tottenham Hotspur 0: 0, preliminary round, group phase, 3rd matchday on October 4th, 2022, DEUTSCHE BANK PARK ? (Photo by Malte Ossowski/SVEN SIMON / Sven Simon / dpa Picture-Alliance via AFP) Fotó: dpa Picture-Alliance via AFP
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Bayern München a nyár eleje üldözi az ajánlataival a Tottenham Hotspurt, hogy megszerezze Harry Kane-t, de az angol futballklub eddig az összeset visszautasította. Mindezt annak ellenére, hogy a londoniak tisztában voltak vele, hogy a harmincéves csatár a jövő nyáron lejáró szerződését nem kívánja meghosszabbítani, tehát ha a Spurs pénzt akar látni érte, tovább kell adnia rajta.

776010604 Harry Kane
A hírek szerint a Bayern és a Tottenham megegyezett Kane átigazolásának ügyében Fotó: AFP/Henry Nicholls

A hírek szerint a Barcelona elleni felkészülési mérkőzést kihagyó Kane azt kérte a klubjától, még a Tottenham idénybeli első, a Brentford elleni, vasárnapi Premier League-meccse előtt döntsön a jövőjéről, és a The Athletic értesülése szerint ez meg is történt, és a Spurs szerdán megegyezett a Bayernnel, hogy a támadó több mint százmillió euró fejében Münchenbe igazoljon. Ekkora összeget korábban a bajorok egy játékosért sem fizettek ki.

A döntés most már kezében van. Bár eddig arról szóltak a hírek, hogy az angol futballista inkább távozna a csapatától, a The Athletic szerint korántsem biztos, hogy ez megtörténik, mert Kane nagyon élvezi a Tottenham új vezetőedzőjével, Ange Postecogluval való közös munkát.

Borítókép: Harry Kane (Fotó: AFP/DPA/Sven Simon/Malte Ossowski)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.