A Bayerntől elküldött Nagelsmann lehet a német kapitány

A Német Labdarúgó-szövetség és Julian Nagelsmann mindenben megegyezett, a Bayern München korábbi vezetőedzője, Julian Nagelsmann hamarosan a német válogatott szövetségi kapitánya lesz a Bild szerint. A 36 éves szakember állítólag havi négyszázezer euróért vállalja a feladatot.

2023. 09. 19. 17:20
null
FILES-FBL-GER-BUNDESLIGA-BAYERN MUNICH Fotó: INA FASSBENDER
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Julian Nagelsmann papíron még mindig a Bayern alkalmazásában áll, a fizetését is megkapja a bajoroktól, így a szövetségnek ki kéne fizetnie a tízmillió eurós kivásárlási árát, de a Bild szerint a rekordbajnok hajlandó eltekinteni ettől a részlettől a válogatott kedvéért.

Bayer Leverkusen - Bayern Munich Julian Nagelsmann
Nagelsmann lehet a német kapitány    Fotó: dpa Picture-Alliance via AFP

Úgy tűnik, hogy a DFB-nek és Nagelsmann-nak csak sikerült megállapodnia, állítólag a 36 éves szakember havi négyszázezer eurós fizetést kap majd azért, hogy igazgassa a német válogatottat.

Amennyiben igaznak bizonyulnak a sajtóhírek, Nagelsmannra sok munka vár a közeljövőben: októberben négy napon belül az Egyesült Államok és Mexikó ellen játszik a Nationalelf, novemberben újabb két meccsen készülhet együtt a válogatott, előbb Ausztria, majd Törökország ellen.

Borítókép: Nagelsmann újra dolgozhat (Fotó: AFP)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.