Jönnek a szivárogtatások, ilyen lehet Szoboszlai kártyája az új FIFA-játékban, az EA Sports FC 24-ben

A játékban is visszaköszön, hogy micsoda szezonja van a Liverpool magyar válogatott futballistájának.

2023. 09. 06. 20:44
Szoboszlai Dominik, Liverpool
LIVERPOOL, ENGLAND - SEPTEMBER 03: (THE SUN OUT, THE SUN ON SUNDAY OUT) Dominik Szoboszlai of Liverpool celebrates after scoring the opening goal during the Premier League match between Liverpool FC and Aston Villa at Anfield on September 03, 2023 in Liverpool, England. (Photo by Andrew Powell/Liverpool FC via Getty Images) Fotó: Liverpool FC via Getty Images
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szeptember 29-én jelenik meg az EA Sports népszerű labdarúgós videójátékának legújabb része, az EAFC 24. 

Az M4 Sport már azt is tudni véli, hogy milyen értékelése lesz a Liverpool csapatában játszó Szoboszlai Dominiknek, aki éppen a hétvégén szerezte meg csapata legelső gólját a bajnokságban.

Az eddigi bajnoki mérkőzéseken a kezdőcsapat tagja volt, mindemellett nem is akárhogyan, rendkívül veszélyesen és hasznosan játszotta végig ezeket a mérkőzéseket.

Bár az M4 határozottan 82-es kártyát jósol a magyar játékosnak, több angol oldalon még ennél is magasabb értékelésre számítanak a játék kedvelői.

Érdemes megjegyezni, hogy a játékban elérhetők lesznek az aktuális forma alapján megalkotott, frissülő kártyák is, így nem lenne meglepő, ha valóban erősebb értékelésű Szoboszlaival is játszhatnának majd a játékosok a szezon előrehaladtával.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Liverpool FC via Getty Images/Andrew Powell)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.