Lionel Messi megsemmisítő vereséget mért Cristiano Ronaldóra

Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója rövid videó tett közzé Facebook-oldalán. A magyar kormány tagjai az elmúlt évek nagy futballkérdésére válaszoltak, vajon Cristiano Ronaldo vagy Lionel Messi a legjobb. Orbán Viktor miniszterelnök mindkét kiválóságot elismerte, majd a magyar válogatott két fontos tagja, Szoboszlai Dominik és Willi Orbán is szóba került.

2023. 09. 16. 11:01
Cristiano Ronaldo
FBL-EURO-2024-QUALIFIER-POR-BIH Fotó: AFP/PATRICIA DE MELO MOREIRA
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Cristiano Ronaldo és Lionel Messi pályafutása is a végéhez közeledik, immár egyik futballklasszis sem a sportág nagyszínpadán, Európában rúgja a labdát. Ronaldo a szaúdi bajnokságban, Messi az észak-amerikai MLS-ben játszik. Egyre teljesebb a kép, amely alapján meg lehet válaszolni a kérdést: vajon Cristiano Ronaldo vagy Lionel Messi a jobb.

Cristiano Ronaldo Lionel Messi
Cristiano Ronaldo az emberek között nyerhet, de Orbán Viktor szerint Lionel Messi jobb nála (Fotó: AFP)

– Ha emberekről van szó, Ronaldo. Ha földönkívüliek is számítanak, akkor Messi – Orbán Viktor miniszterelnök mindkét legendát egyszerre dicsérte, de az argentin klasszist mégis magasabb polcra helyezte.

S ezzel nem volt egyedül: Lionel Messi kiütéssel nyert, Cristiano Ronaldo csak egyetlen szavazatot kapott a rövid videóban, ugyanannyit, mint Szoboszlai Dominik és Ruud van Nistelrooy.

– Szoboszlai a király, de Willi Orbán nélkül nem működik az udvartartás – mondta a magyar válogatottról Orbán Viktor.

Bízzunk benne, hogy rövid távon a Lipcse védője nélkül is jól szerepel majd a nemzeti csapat, Willi Orbán ugyanis sérülése miatt valószínűleg ebben az évben már nem állhat Marco Rossi szövetségi kapitány rendelkezésére.

Borítókép: Cristiano Ronaldo csak egy szavazatot kapott (Fotó: AFP/Patricia De Melo Moreira)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.