Máté Csaba sorsáról bejelentést tett a Ferencváros

A Ferencváros labdarúgócsapatának vezetőedzői posztjáról hétfőn távozó Máté Csaba a folytatásban is marad a Fradinál. Az egyelőre nem tisztázott, hogy milyen pozícióban folytatja a magyar szakember.

2023. 09. 05. 8:00
Máté Csaba, Ferencváros, Fradi, Varga Barnabás
Forrás: Fradi.hu
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A magyar bajnok bejelentése alapján az 53 éves edző pozícióját Dejan Sztankovics veszi át. A Fradi az M1 megkeresésére elmondta, hogy Máté Csaba ennek ellenére marad a Ferencvárosnál, azt azonban egyelőre nem árulta el a klub, hogy milyen pozícióban folytatja a magyar tréner. 

Máté Csaba júliusban vette át Sztanyiszlav helyét a kispadon, azóta 10 meccsen 9 győzelmet ért el a zöld-fehér bajnokcsapat. Igaz, a valóban nehéz meccsek most jönnek, tehát érthető, hogy egy tapasztalt, a nemzetközi focivilágban jól ismert edzőt szerződtetett a Fradi.

Borítókép: Máté Csaba marad a Fradiban (Fotó: Nemzeti Sport)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.