Marco Rossi ennek a hírnek biztosan nem örül

Varga Barnabás sérülése nem csak a Ferencvárost, a magyar labdarúgó-válogatottat is érzékenyen érinti. A Nemzeti Sport értesülései szerint Varga combizomszakadást szenvedett, és a magyar válogatott soron következő két Eb-selejtező mérkőzésén, november 16-án Bulgária és november 19-én Montenegró ellen sem állhat Marco Rossi szövetségi kapitány rendelkezésére.

2023. 10. 25. 17:56
Magyarország Szerbia Marco Rossi
Fotó: Mirkó István
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Nemzeti Sport információi szerint Varga Barnabás combizomszakadást szenvedett, és hosszú hetekre kidőlt, emiatt pedig nemcsak a Genk és az Újpest elleni mérkőzéseket kénytelen kihagyni, hanem a magyar válogatott két novemberi Európa-bajnoki selejtezőjét is, amelyeknek a kijutás mellett a csoportelsőség és az első kalapos kiemelés miatt is nagy tétje lesz. Marco Rossi tehát nem jó hírt kapott az Eb-selejtező-sorozat hajrájában. Nagy kérdés az is, hogy láthatjuk-e még Varga Barnabást a Ferencváros hátralévő Konferencialiga-csoportmeccsein. 

Marco Rossi
Nem csak Sztankovic, Rossi sem számíthat Vargára. Fotó: MTI/Illyés Tibor

Korábban megírtuk, hogy Varga kihagyta a Ferencváros utolsó magyarországi edzését a Genk elleni Konferencialiga-csoportmérkőzés előtt. 

VARGA Barnabás
Varga a válogatottban is remekelt. Fotó: MTI/Kovács Tamás

Varga a nyáron szerződött a Fradihoz: a szezonban eddig 19 tétmeccsen 17 gólt szerzett és kiosztott hét gólpasszt. A válogatottban az ősszel remekelt: Szerbia ellen oda-vissza betalált, és Litvánia ellen is eredményes volt.

Borítókép: Marco Rossinak csatárt kell találnia (Fotó: Nemzeti Sport)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.