Sallói Dánielnek tapsolt az NFL legnagyobb sztárja + videó

Elkezdődött az észak-amerikai labdarúgó-bajnokság (MLS) rájátszása. Sallói Dániel az első fordulóban a Sporting Kansas City egyik hőse volt, az ő gólja zárta le a San Jose Earthquakes elleni tizenegyespárbajt. A Kansas Citynek a helyszínen szurkolt a város NFL-címvédő csapatának irányítója, Patrick Mahomes is.

2023. 10. 26. 10:20
null
Fotó: X/Sporting Kansas City
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Sallói Dániel már a rendes játékidő végén is hős lehetett volna a San Jose Earthquakes ellen, a 90. percben káprázatos labdaátvétellel hozta magát helyzetbe, de aztán az ellenfél kapusa védett. A Sporting Kansas City végül 0-0 után tizenegyespárbajban jutott a nyugati főcsoport negyeddöntőjébe, többek között a Sallói Dánieléknek a lelátóról szurkoló NFL-sztár, Patrick Mahomes nagy örömére.

Sallói Dániel Sporting Kansas City
Sallói Dániel ünnepel, miután értékesítette a sorsdöntő tizenegyest (Forrás: X/Sporting Kansas City)

A szétlövés során a Sportingból egy, a vendégek közül viszont két játékos is hibázott, az utolsó, a párharcot lezáró tizenegyest Sallói Dániel értékesítette.

A Kansas City sikeréért a helyszínen szurkolt a város NFL-címvédő csapatának irányítója, Patrick Mahomes is, aki a legértékesebb szerződdéssel rendelkezik az amerikaifutball-ligában.

Az ő tapsa is járt a Sportingnak és Sallóinak.

A Sporting Kansas City következő ellenfele az első idényét teljesítő St. Louis City lesz, amely a nyugati főcsoport csapatai közül a legjobb mérleggel zárta az alapszakaszt.

csapata, a Philadelphia Union a New England Revolution ellen játszik a keleti negyeddöntőben.

Borítókép: A Sporting Kansas City játékosai a továbbjutást ünneplik (Forrás: X/Sporting Kansas City)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.