Szurkolóbarát ajánlat Szófiába, a válogatott mérkőzésére

A Wizz Air légitársaság bejelentette, hogy két különjáratot indít a magyar futball-válogatott szurkolói számára a labdarúgó Európa-bajnokság következő, Szófiában tartott selejtezőjére. A szurkolók a meccs után a Wizz Air járatával vissza is repülhetnek Budapestre.

2023. 10. 18. 15:25
Magyarország Szerbia Puskás Aréna magyar szurkolók
Fotó: Mirkó István
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A magyar futballválogatott számára a következő selejtező valódi fordulatot jelenthet, november 16-án Szófiában eldőlhet, kijut-e a csapat a 2024-es labdarúgó Európa-bajnokságra. Akik a helyszínen támogatnák a hazai válogatottat, már megvehetik jegyüket a Wizz Air weboldalán, valamint a légitársaság mobilapplikációján keresztül.

– Örülünk, hogy ezzel a különjárattal mi is hozzájárulhatunk a magyar válogatott támogatásához. A szurkolóknak a meccshez igazított menetrendet kínálunk, így kényelmesen tudjuk elrepíteni őket a mérkőzésre, és bízunk benne, hogy egy nagyszerű eredményt követően hozhatjuk majd őket haza – mondta Radó András, a Wizz Air szenior kommunikációs menedzsere.

Borítókép: A magyar szurkolók Szófiában segíthetik a válogatottat (Fotó: Mirkó István)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.