Beintett a közönségnek a Grand Slam-győztes teniszező + videó

Danyiil Medvegyev kifejezetten népszerű a szurkolók körében. A meglepő ütéseiről is híres orosz teniszező azonban gondoskodott arról, hogy megfogyatkozzon a rajongótábora. A párizsi ATP 1000-es versenyen beintett a közönségnek.

2023. 11. 02. 9:20
Rolex Paris Masters - Day Three
Daniil Medvedev shakes hand with Grigor Dimitrov during his men's singles match on day three of the Paris ATP Masters 1000 tennis tournament at the Accor Arena - Paris-Bercy. (Photo by Ibrahim Ezzat/NurPhoto) (Photo by Ibrahim Ezzat / NurPhoto / NurPhoto via AFP) Fotó: Ibrahim Ezzat / NurPhoto /AFP
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Danyiil Medvegyev a párizsi mestertornán lépett pályára, a legjobb 32 között 6:3, 6:7, 7:6-ra kikapott a bolgár Grigor Dimitrovtól. A 2021-ben US Opent nyert orosz teniszező a második szettben időhúzásért kapott figyelmeztetés után egy ideig nem volt hajlandó folytatni a meccset. 

Danyiil Medvegyev (Forrás: Twitter)

A szurkolókat nem hatotta meg a kifakadása, a párizsi közönség egy része gúnyolódott, füttykoncertbe kezdett. Erre Medvegyev dühében széttörte az ütőjét, amivel tovább rontotta a tetszésindexét.

De ez még mind semmi volt ahhoz képest, ami a veresége után történt: Medvegyev az öltözőbe menet bemutatott a közönségnek.

A világranglista harmadik helyezettje a sajtótájékoztatón tagadta, hogy ez történt. Medvegyev sajátos magyarázattal állt elő: ő csak a körmeit ellenőrizte. A látottak és a közösségimédia-aktivitás alapján ezt kevesen hiszik el.

Borítókép: Danyiil Medvegyev feszült volt Párizsban (Fotó: Getty) 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.