A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMagyarország
09:00Sportlövészet10m légpuska
HUNMagyarország
11:00KézilabdaMagyarország-Egyiptom
HUNEszter Muhari
11:15VívásJunyao Tang-Eszter Muhari
HUNMagyarország
12:20ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNMagyarország
12:26ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNSzatmári András
13:20VívásBolade Apithy-Andras Szatmari
HUNSzilágyi Áron
13:45VívásFares Arfa-Aron Szilagyi
HUNGémesi Csanád
13:45VívásCsanad Gemesi-Eli Dershwitz
NyílNyíl

Kerkez Milosék adták az újabb fájdalmas pofont a Manchester Unitednak

Kerkez Milos végigjátszotta a Manchester United elleni idegenbeli bajnokit, amelyet 3-0-ra megnyert a Bournemouth az Old Traffordon a Premier League 16. fordulójában szombaton. Kerkez remekül játszott, szép beadása után majdnem gól is született, de leshelyzet miatt ettől megfosztották, a Manchester Unitedon viszont ez sem sokat segített.

2023. 12. 09. 18:29
English Premier League - Manchester United vs AFC Bournemouth
epa11019431 Antony of Manchester United (C) in action with Milos Kerkez of AFC Bournemouth during the English Premier League match between Manchester United and AFC Bournemouth in Manchester, Britain, 09 December 2023. EPA/PETER POWELL EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos, 'live' services or NFTs. Online in-match use limited to 120 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications. Fotó: PETER POWELL
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Kerkez Milossal a kezdőjében felálló Bournemouth ellen folytatódott a Manchester United vergődése ebben a szezonban. Erik ten Hag csapata a Bajnokok Ligájában a kiesés szélére sodródott a csoportkörben, a Premier League-ben pedig immáron tízpontos hátrányban van az éllovas Liverpool mögött, amely egy hosszabbításban szerzett góllal győzte le a Crystal Palace-t a 16. fordulóban.

English Premier League - Manchester United vs AFC Bournemouth
Egyre nagyobb a káosz a Manchester Unitednál, Kerkez Milosék is nyertek az Old Traffordon. Fotó: EPA/Peter Powell

A Bournemouth már az ötödik percben mélyíteni kezdte a manchesteri válságot: Lewis Cook szerzett labdát, majd a jobb oldali lapos beadását Dominic Solanke váltotta gólra egy szép bokamozdulattal. Még az első félidőben Kerkez is főszerepbe került, a szép beadása után Onana bravúrral védett, majd Marcus Tavernier ugyan az üresen maradt kapuba fejelt, de már lesről, így nem adták meg a gólt. Így is majdnem kétgólos előnnyel mehettek szünetre a vendégek, de Solanke újabb gólja elmaradt, csak kapufáig jutott.

Kerkez Milos jobb volt, mint a legtöbb Manchester United-játékos

Ami késett, nem múlt, a második félidőben egy kontra után Billing, majd egy szöglet után Senesi is betalált a 68. illetve a 73. percben. Így a Bournemouth 3-0-ra győzött az Old Traffordon.

Kerkez 7,1-es osztályzatot kapott a WhoScoredtól a meccsen, legalább ilyen értéket a Manchester United játékosai közül csak Regulión ért el (7,3), és a három kapott gól ellenére is a védelem oszlopa, Harry Maguire volt az egyik legjobbja (6,9), akit a sok kritika ellenére a hónap játékosának is megválasztottak a Premier League-ben.

Borítókép: Kerkez Milos biztos pont volt a Manchester United ellen (Fotó: EPA/Peter Powell)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.