Szoboszlai a Barcelonában? Van, aki szerint van erre esély + videó

A Spíler TV interjút készített a Barcelona portugál támadójával, Joao Félixszel. A beszélgetés alatt természetesen Szoboszlai Dominik is szóba került.

2023. 12. 06. 17:04
Szoboszlai Dominik Liverpool
Toulouse, 2023. november 9. Szoboszlai Dominik, a Liverpool játékosa fejel a labdarúgó Európa-liga csoportkörében, az E csoport negyedik fordulójában játszott Toulouse Liverpool mérkõzésen Toulouse-ban 2023. november 9-én. MTI/AP/Thibault Camus Fotó: MTI/AP/Thibault Camus
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Igen, a liverpooli Szoboszlai Dominikot – felelte Joao Felix a Spíler TV-nek adott exkluzív interjúban arra a kérdésre, el tudna-e képzelni egy magyar csapattársat Barcelonában. – Tetszik a játéka, egyszer szerintem játszhat itt – mondta a Barcát erősítő portugál támadó. A 36-szoros válogatott labdarúgó elsőre belezavarodott Szoboszlai nevébe, így a televízió helyszínen tartózkodó riporterének kellett besegítenie neki.

UEFA Europa League - Toulouse vs Liverpool
Szoboszlai Dominik miért is ne játszhatna a Barcelonában?    Fotó: AFP/GUILLAUME HORCAJUELO

Joao Félix az idényben tizenkét bajnokin lépett pályára a Barcelonában, ezeken két találatot jegyzett. A magyar válogatott csapatkapitánya nyáron váltott klubot, 70 millió eurót fizetett érte a Liverpool az RB Leipzignek. Szoboszlai új csapatában egyből alapemberré vált.

A beszélgetés Joao Félixszel:

Borítókép: Szoboszlai Dominik (Fotó: AFP)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.