A rivális csapat ászára csaphat le a Ferencváros

Nem sokkal első téli szerzeménye bemutatása után újabb futballistával boronálták össze az NB I-ben szereplő Ferencvárost. Ráadásul nem is akárkivel: sajtóértesülések szerint a Fehérvár egyik játékosára vetett szemet a Fradi.

2024. 01. 05. 10:40
VAS Gábor; KODRO, Kenan; SZÉLPÁL Norbert
Székesfehérvár, 2023. december 16. Kenan Kodro, a Fehérvár (k), valamint Szélpál Norbert (b) és Vas Gábor (j), a Paks játékosai a labdarúgó OTP Bank Liga 17. fordulójában játszott Fehérvár FC - Paksi FC mérkõzésen a székesfehérvári Sóstói Stadionban 2023. december 16-án. MTI/Vasvári Tamás Fotó: Vasvári Tamás
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Csütörtökön mutatta be a Ferencváros az első téli érkezőjét, Habib Maigát. A Nemzeti Sport információi szerint pedig a napokban újabb hasonló bejelentésre kerülhet majd sor a bajnoki címvédőnél, a lap ugyanis úgy tudja, hogy az FTC a Fehérvár gólkirályi címre esélyes csatárát, Kenan Kodrót nézte ki magának.

A bosnyák játékosnak a klubjával kötött megállapodása véget érne, de a jelek szerint addig sem marad, ehelyett Kodro a télen a fővárosba teheti át a székhelyét, miután a Ferencváros kifizeti a szerződésben szereplő kivásárlási árat.

Kodro 2021 augusztusában az Athletic Bilbaótól került Székesfehérvárra, azóta 88 tétmérkőzésen lépett pályára, amelyeken 44 gól és kilenc gólpassz a mérlege.

 

Borítókép: Kenan Kodro (balra) és Vas Gábor, a Paks játékosának párharca a labdarúgó NB I 17. fordulójában játszott Fehérvár FC–Paksi FC mérkőzésen a székesfehérvári Sóstói Stadionban 2023. december 16-án

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.