Kalmár kihagyja az Eb-t: Nem tehetem meg a csapattársaimmal, hogy…

Kalmár Zsolt, a magyar válogatott és a Fehérvár futballistája az Instagram-oldalán üzent, miután kiderült, hogy újabb műtéten esett át, és emiatt újabb Európa-bajnokságról marad le.

2024. 01. 27. 18:17
231115_1037_DCS Kalmár Zsolt
Telki 20231115 Labdarúgás 2023 válogatott edzés Fotó Dömötör Csaba Nemzeti Sport Kalmár Zsolt Fotó: Domotor Csaba
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kalmár Zsolt 2021-ben súlyos sérülés miatt maradt le az Európa-bajnokságról. A Fehérvár középpályására rájár a rúd, az idei németországi kontinensviadalon sem vehet részt, miután decemberben és csütörtökön is átesett egy-egy műtéten, a felépülése pedig hónapokat vesz igénybe. 

A sokadszor is szerencsétlenül járt futballista a történtek ellenére is pozitív hangvételű üzenetet tett közzé az Instagram-oldalán, ahol köszönetet mondott a támogatásért.

„Sajnos igazak a hírek, hogy egy térdműtéten estem át a napokban. Egy komoly döntést kellett meghoznom a karrierem szempontjából, hogy a jövőben fájdalommentesen játsszak és százszázalékos teljesítményt tudjak nyújtani. A jövőm és a karrierem szempontjából úgy láttam jónak, hogy most kell ezt megtennem! Jelentősen megnehezítette a helyzetemet annak a tudata, hogy nyáron Európa-bajnokság van, ami számomra nagyon fontos. Azonban nem tehetem meg a csapattársaimmal és magammal szemben azt, hogy úgy lépjek pályára, hogy nem tudok százszázalékos teljesítményt nyújtani a klubcsapatomban és válogatottban egyaránt. Nagyon szépen köszönöm a sok jókívánságot, aki ismer, az tudja, hogy mindent megteszek azért, hogy minél előbb visszatérjek a pályára!” – írta Kalmár Zsolt.

Borítókép: Kalmár Zsolt a magyar válogatott edzésén (Fotó: Nemzeti Sport/Dömötör Csaba)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.