Kapás Boglárka stílusos bejegyzéssel tudatta, hogy mire készül

Február 2. és 18. között Dohában rendezik meg a vizes világbajnokságot, amelyen olimpiai bronzérmes, világbajnok és hétszeres Európa-bajnok úszónőnk, Kapás Boglárka is megméreti magát. A harmincéves sportolónő az Instagram-oldalán azonban vasárnap egy bejegyzésben tudatta, hogy idén lezárja a versenyzői pályafutását – szúrta ki az Origó.

2024. 01. 22. 10:41
KAPÁS Boglárka
Budapest, 2023. október 22. Kapás Boglárka a nõi 800 méteres gyorsúszás döntõjébenaz úszókvilágkupa-sorozatának utolsó, budapesti állomásán a Duna Arénában 2023. október 22-én. MTI/Hegedüs Róbert Fotó: Hegedüs Róbert
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kapás Boglárka az Intsagram-oldalára kitett egy posztot, amelyben megmutatta határidőnaplója legfontosabb bejegyezéseit, a decembernél pedig a kérdőjeles rövid pályás világbajnokság alá oda van írva az is, hogy visszavonulás.

Kapás Boglárka
Kapás Boglárka idei tervei Forrás: Instagram/boglarkakapas

Az olimpiai bronzérmes, világbajnok és hétszeres Európa-bajnok Kapás Boglárka a dohai világbajnokságon a korábbi tervek szerint még csak a váltókban kapott volna helyet, ám 200 méter pillangón és 400 méter vegyesen is rajthoz állhat, és mindkét számban az olimpiai kvóta megszerzése reményében ugrik medencébe. A harmincéves sportoló határidőnaplójában szerepel a júniusi belgrádi Európa-bajnokság, valamint az párizsi olimpia is – nem mellesleg mindkét eseménynél ki van emelve, hogy ez lesz az utolsó – áll az Origó cikkében.

Borítókép: Kapás Boglárka (Fotó: MTI/Hegedüs Róbert)

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.