Neymarnak magyar nőtől született gyermeke?

Egy egykori modell, Gáspár Gabriella elmondása szerint 10 éves kislányának, Jázmin Zoénak a brazil sztárlabdarúgó, Neymar az édesapja.

2024. 01. 31. 15:33
NEYMAR
ar-Rajján, 2022. december 9. A brazil Neymar a himnuszt énekli a katari labdarúgó-világbajnokság negyeddöntõjében játszott Horvátország-Brazília mérkõzés elõtt az ar-rajjáni Egyetemvárosi Stadionban 2022. december 9-én. MTI/EPA/Neil Hall Fotó: Neil Hall
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

a magánéletében botrányt botrányra halmoz. Az al-Hilal éppen térdsérüléssel bajlódó futballistája tavaly azzal keltett feltűnést, hogy megcsalta állapotos barátnőjét, Bruna Biancardit. A pár gyermeke, Mavie 2023 októberében született meg, egy hónappal később pedig a brazil modell kitette a hűtlen Neymar szűrét.

A 31 éves játékosnak egy korábbi kapcsolatából van egy 12 éves fia, Davi Lucca. És a jelek szerint Neymarnak egy harmadik gyermeke is lehet, akinek egy egykori modell, Gáspár Gabriella az édesanyja.

A magyar nő elmondása szerint 2013-ban Bolíviában esett teherbe, a lánya, Jázmin Zoé tízéves, aki külsőleg a futballista édesanyjára és testvérére hasonlít, a természete pedig olyan, mint Neymaré, és ő is labdarúgó szeretne lenni. Hozzátette, eddig hiába próbált kapcsolatba lépni Neymar családjával.

Ügyvédje az SBT Sports megkeresésére elárulta, Gáspár Gabriella DNS-tesztet akar elvégeztetni az igaza bizonyítására, a jövőben pedig havi 30 ezer eurós (11,5 millió forint) tartásdíjra tart igényt, illetve visszamenőleg közel 372 ezer euróra.

Borítókép: Neymar a 2022-es világbajnokságon (Fotó: MTI/EPA/Neil Hall)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.