Szoboszlai Dominik dicshimnusza lett Whitney Houston slágeréből + videó

A TikTokon terjed a videó, amelyben egy brit felhasználó a Liverpool magyar sztárjáról énekel, táncolni és bajnokságot nyerni akar Szoboszlai Dominikkel. A férfi Whitney Houston slágerét, az I Wanna Dance With Somebody című számát írta át Szoboszlai dicshimnuszává.

2024. 01. 07. 15:25
Liverpool v West Ham United - Carabao Cup - Quarter Final - Anfield
1863293084 Fotó: Peter Byrne - PA Images
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

jelenleg sérült, így a Liverpool vasárnapi, Arsenal elleni FA-kupa meccsét is kihagyja, de ha meglátja azt a videót, amelyben egy brit férfi róla énekel, biztos jobb kedvre derül.

Bizonyos Alek Hornes az autójában ül, és vezetés közben énekli a dicshimnuszt, amelynek alapját Whitney Houston világslágere adja, annak a szövegét fogalmazta át Szoboszlai nevét beleszőve a dallamokba.

Íme a produkció, amellyel talán énekes tehetségkutatót nem lehet megnyerni, de magyar szíveket bizonyosan:

@alekhornes I Wanna Dance With Szoboszlai🎶🇭🇺 You probably have heard this song/chorus already. Im having to much fun with this song, so I added my own verse😅🕺🏼 #carpool #szoboszlai #chant #liverpool #hungary #fyp ♬ original sound - ALEK

Borítókép: Szoboszlai Dominikról már dalt is költöttek (Fotó: PA Images/Peter Byrne)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.