Szoboszlai Dominik már fut, és elárulta, tudja, mikor térhet vissza

A Liverpool szerdán a Fulhamet fogadja az angol Ligakupa elődöntőjében, a bajnokságban viszont legközelebb csak január 21-én lép pályára, akkor a Bournemouth vendége lesz. Azon a meccsen sérülése után már Szoboszlai Dominik is ott lehet.

2024. 01. 09. 17:15
MARTINELLI, Gabriel; SZOBOSZLAI Dominik
Liverpool, 2023. december 23. Szoboszlai Dominik (j), a Liverpool, és Gabriel Martinelli, az Arsenal játékosa az angol elsõ osztályú labdarúgó-bajnokság 18. fordulójában játszott Liverpool FC-Arsenal FC mérkõzésén Liverpoolban 2023. december 23-án. MTI/EPA/Adam Vaughan Fotó: Adam Vaughan
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Liverpool a holnapi, Fulham elleni Ligakupa-elődöntője előtt sajtótájékoztatót tartott, amelyen Pepijn Lijnders, a „Vörösök” másodedzője beszélt az együttes sérültjeinek állapotáról. A szakember így kitért Szoboszlai Dominikre is, aki január 1-jén a Newcastle elleni bajnoki meccsen combizomsérülést szenvedett, és a találkozó 64. percében le kellett cserélni.

ALEXANDER-ARNOLD, Trent; SZOBOSZLAI Dominik
és  valamint Anthony Gordon, a Newcastle United játékosa Fotó: MTI/AP/Jon SuperFotó: Jon Super

– Dominik felépülése jól halad, már a pályán van, fut is, úgyhogy meglátjuk. Holnap viszont még nem lesz bevethető – árulta el ma Lijnders, és a szavai egybecsengenek Szoboszlaiéval, aki hétfő este az M4 Sport – Az Év sportolója gála előtt azt nyilatkozta: már nem kell sok idő a visszatéréshez. Az Operaházban az este folyamán kiderült, hogy Szoboszlai lett az Év sportolója, és ez a hír gyorsan eljutott Liverpoolba is.

Szoboszlai után Alexander-Arnold is kidőlt

Rossz hír a Liverpoolnak, hogy Trent Alexander-Arnold térdsérülést szenvedett, így ő sem léphet pályára holnap a Fulham ellen. Azt, hogy ő milyen hosszú időre dől ki, a további vizsgálatok állapítják meg. Ám elképzelhető, hogy a Poolnak több héten át kell nélkülöznie kell az egyik legjobbját. Alexander-Arnoldot holnap Conor Bradley pótolhatja.

Szoboszlai Dominik az M4 Sport – Az Év sportolója Gála előtt az M4 Sportnak nyilatkozott, ez ITT tekinthető meg.

Borítókép: Szoboszlai Dominik, a Liverpool, és Gabriel Martinelli, az Arsenal játékosa az angol első osztályú labdarúgó-bajnokság 18. fordulójában játszott Liverpool FC–Arsenal FC mérkőzésen Liverpoolban 2023. december 23-án (Fotó: MTI/EPA/Adam Vaughan)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.