Nagy lökést kaphat a Ferencváros a konferencialigában

Kevesebb mint egy héttel a Ferencváros elleni konferencialiga-mérkőzése előtt, pénteken menesztették Carlos Carvalhalt az Olympiakosz labdarúgócsapatának vezetőedzői posztjáról.

2024. 02. 09. 13:08
Real Madrid v Celta Vigo - La Liga Carlos Carvalhal
MADRID, SPAIN - APRIL 22: Carlos Carvalhal, head coach of Celta Vigo follows the La Liga week 30 football match between Real Madrid and Celta Vigo at Santiago Bernabeu Stadium in Madrid, Spain on April 22, 2023. Burak Akbulut / Anadolu Agency (Photo by BURAK AKBULUT / ANADOLU AGENCY / Anadolu via AFP) Fotó: Anadolu via AFP
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Csütörtökön beszámoltunk róla, hogy kaotikus a helyzet az Olympiakosz háza táján. Ahelyett, hogy a görögök nyugodtan készülnének a Ferencváros elleni konferencialiga-mérkőzéseikre, belső viszályokkal küzdenek: a napokban távozott a sportigazgató, Pedro Alves, a helyére érkező Darko Kovacsevicsnek pedig az első dolga az volt, hogy eltávolítsa Carlos Carvalhalt a kispadról.

A pireuszi klub pénteken a honlapján tájékoztatott a december elején kinevezett portugál tréner menesztéséről, arról azonban nem tett említést a közleményben, hogy ki lesz a portugál mester utódja.

A görög klub vezetőségének mindenesetre nincs sok ideje a keresgélésre, hiszen az Olympiakoszra jövő csütörtökön fontos mérkőzés vár, a magyar bajnok Ferencvárost látja vendégül az Ekl rájátszásának első fordulójában. A visszavágót egy héttel később rendezik a Groupama Arénában, a párharc győztese a nyolcaddöntőben folytatja.

 

Borítókép: Carlos Carvalhal (AFP/Anadolu Agency/Burak Akbult)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.