Gyászol Liverpool: a Chelsea elleni meccs hősének elhunyt az édesapja

A hét közben a Liverpool 4-1-re legyőzte a Chelsea-t a Premier League-ben. Szoboszlai Dominik is gólt szerzett, ám a mérkőzés hőse a húszéves Conor Bradley volt egy góljával és két gólpasszával. Az akkor boldog fiatal futballista most gyászol: szombaton elhunyt az édesapja.

2024. 02. 03. 19:57
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Rangadóra készül a Liverpool, vasárnap délután az Arsenal vendége lesz a Premier League 23. fordulójában. A csapat hét közi mérkőzésnek a hőse a 20 éves Conor Bradley volt, aki egy góllal és két gólpasszal vette ki a részét a Chelsea 4-1-es legyőzéséből. A fiatal futballista az egyik gólpasszát éppen Szoboszlai Dominiknak adta, aki a meccs után elmondta, Bradley komoly vetélytársa lehet Trent Alexander-Arnoldnak, akit a sérülése idején nagyszerűen helyettesített.

Fotó: AFP

Jürgen Klopp nehéz helyzetbe került, hiszen Trent Alexander-Arnold alapembere a csapatának, ám Conor Bradley-t ilyen teljesítmény után szinte lehetetlen kihagyni, ám az élet roppant kegyetlen módon szolgált megoldással. Szombaton érkezett a lesújtó hír, amelyet a Liverpool közleményben hozott nyilvánosságra: Conor Bradley édesapja 58 éves korában elhunyt.

 

„A Liverpool FC mélyen megrendült Conor Bradley édesapjának, Joe-nak a mai napon bekövetkezett halála miatt. A klubnál mindenki Conorral és a Bradley családdal van ezekben a nagyon nehéz és szomorú időkben. Conor nevében az LFC nyomatékosan kéri, hogy a család magánéletét teljes mértékben tartsák tiszteletben ezekben az időkben.” A Belfast Telegraph beszámolója szerint Bradley édesapja halála előtt egy ideig betegséggel küzdött. 

Az Anfield Edition nevű szurkolói csoport részvétét fejezte ki a fiatal hátvédnek, azt írva: „Gondolataink és imáink veled vannak, Conor! Conor Bradley édesapja legalább láthatta őt a nagyszínpadon, gólt lőni az Anfielden egy Premier League-meccsen. Látta, ahogy megvalósítod az álmaidat, Conor.

A 20 éves játékosnak nyilván szüksége lesz egy kis időre, hogy meggyászolja édesapja halálát. A Liverpool vasárnap az Arsenal ellen lép pályára, kérdés, hogy Conor Bradley-re számíthat-e Jürgen Klopp. 

Borítókép: Jürgen Klopp és Conor Bradley (Fotó: AFP)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.