Mentők vitték kórházba a magyar focistát, akit azóta kiengedtek

Februári hazatérése után újra hallatott magáról a Szombathelyi Haladás csatára, a korábban több külföldi klubot is megjárt Bajner Bálint, aki valószínűleg nem így szeretett volna ismét bekerülni a hírekbe: csütörtökön rosszul lett csapata edzésén, ezért kórházba szállították. Szerencsére azóta stabilizálódott az állapota, már haza is engedték.

2024. 03. 08. 17:39
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Magas pulzusa miatt mentő vitte a kórházba a csütörtöki edzésről a Szombathelyi Haladás NB II-es labdarúgócsapatának támadóját, Bajner Bálintot. A 33 éves csatár már jobban van, kiengedték a kórházból. Poszt-covid szindróma okozhatta a panaszt – számolt be róla a klub hivatalos honlapja és a vaol.hu.

 

Hatszor volt covidos

Bajner Bálint a csütörtöki edzésen futás közben érezte, hogy valami nem stimmel, nagyon felment a pulzusa. Megállt, majd mivel mintegy 35-40 percig nem ment vissza a pulzusa a normális értékre, a pályán kapott egy injekciót, majd mentő vitte kórházba. Ott megvizsgálták, de mivel addigra már normálissá vált a pulzusa, hamar ki is engedték. Korábban hatszor volt koronavírusos, legutóbb tavaly decemberben, így feltételezhető, hogy a panaszokat a poszt-covid okozhatta – részletezte a haladas.hu.

 

Várnia kell a visszatérésre

További kardiológiai vizsgálatokra lesz szükség ahhoz, hogy kiderüljön, mikor állhat újra edzésbe Bajner Bálint, aki februárban szerződött a másodosztályban szereplő szombathelyi klubhoz. A futballista eddig még nem lépett pályára tétmérkőzésen.

A csatár a Haladás VSE-ben nevelkedett, majd Sopronban, a Salontában, a West Hamben, a Honvédban, a Sulmona Calcióban, Siófokon, a Borussia Dortmund első és második csapatában, az Ipswich-ben és Notty Countyban, Pakson, a Modenában és a Pécsi MFC-ben is szerepelt.

Borítókép: Bajner Bálint szerencsére jobban van már (Fotó: haladas.hu)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.