Jürgen Klopp odaszúrt a Manchester Unitednek, és talán beleszeret egy lóba

Vasárnap az FA-kupa negyeddöntőjében Manchester United–Liverpool rangadót rendeznek, bár a „rangadó” kitétel inkább a tradícióknak szól, mintsem a jelennek, és ezt érzékeltette a nyilatkozatában Jürgen Klopp is a meccs előtt. A Liverpool edzője továbbá arról is beszélt, hogy mit tervez a nyártól: mint mondta, ki tudja, talán beleszeret egy lóba…

2024. 03. 17. 10:21
English Premier League - Liverpool vs Manchester City
epa11211770 Manager of Liverpool Juergen Klopp thanks the home support after the English Premier League match between Liverpool FC and Manchester City, at Anfield, Liverpool, Britain, 10 March 2024. EPA/ASH ALLEN EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos, 'live' services or NFTs. Online in-match use limited to 120 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications. Fotó: ASH ALLEN
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A sérülése után egyre jobb formába lendülő is fontos szerepet kaphat a Liverpool színeiben a Manchester United ellen a ma 16.30-kor kezdődő (tv: Spíler 1) meccsen, amely előtt Jürgen Klopp a két csapat közti nagy rivalizálásról beszélt. Szerinte a Liverpool szemszögéből a Manchester United elleni párharc most nem nagyobb, nem különlegesebb, mint a más élcsapatok elleniek.

English Premier League - Nottingham vs Liverpool
Jürgen Klopp vasárnap a Manchester United ellen vezeti a Liverpoolt. Fotó: EPA/Tim Keeton

– Voltak más dolgok is, amikre gondolnom kellett, nem csak a Manchester United járt a fejemben – szögezte le Klopp, akit a Daily Mail idézett. – Az első itteni évemben a Leicester City volt a bajnok, aztán a Chelsea, majd a Manchester City. Szóval, ami a Manchester Unitedet illeti, semmi különleges.

Klopp tulajdonképpen joggal tette helyre a Manchester Unitedet, amely legutóbb 2013-ban – még Sir Alex Ferguson vezetésével – volt angol bajnok, azóta tíz idényből hatszor a dobogón sem volt helye a Premier League-ben, s jelenleg is csak a hatodik helyen áll a bajnokságban, míg a Liverpool a második, és harcban van a bajnoki címért.

Klopp belevág a lóversenybizniszbe?

Arról is beszélnie kellett Kloppnak, hogy a nyári pihenőre vonulása után tervezi-e hasonlóképpen tölteni a szabadidejét, mint Alex Ferguson, aki versenylovakat vásárolt.

– Láttam, ahogy Sir Alex ünnepelte a lovas sikereit, de én eddig nem vettem részt lóversenyfogadásokban, azt viszont nem tudom, mi történik majd ezután – reagált Klopp a felvetésre. – Talán találkozom egy lóval és beleszeretek? Ki tudja? Egyébként Mr. McCann a kedvenc lovam.

Mr. McCann a Liverpool tulajdonában van, az egykori sajtófőnök, Matt McCann után lett elnevezve.

Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

Borítókép: Jürgen Klopp nem biztos, hogy úgy tölti majd a szabadidejét, mint Alex Ferguson (Fotó: EPA/Ash Allen)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.