Marozsán Fábián máris tudja, mi a teendő Alcaraz ellen

Nem tudta megismételni a tavalyi, római bravúrt, Marozsán Fábián az Indian Wells-i torna negyedik fordulójában simán, 6:3, 6:3-ra kikapott Carlos Alcaraztól. A magyar éljátékos mégis példát mutatott sportszerűségből. Elképesztően játszottál – így gratulált Carlos Alcaraznak a vereség után. Marozsán Fábián marad Amerikában, a jövő héten az ugyancsak 1000-s besorolású miami tornán szerepel Fucsovics Mártonnal közösen.

2024. 03. 13. 11:06
Carlos Alcaraz, left, defeated Fabian Marozsan in their fourth-round match at the BNP Paribas Open in Indian Wells, Calif., on
Carlos Alcaraz, left, defeated Fabian Marozsan in their fourth-round match at the BNP Paribas Open in Indian Wells, Calif., on Tues., March 12, 2024. Fotó: Reuters/Taya Gray
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Gratulálok! Elképesztően játszottál ma, sok sikert a következő meccsekhez. Nagyon boldog vagyok, hogy bemutatkozhattam a tenisz paradicsomában, hogy elértem a negyedik fordulót és hasznos tapasztalatokat szereztem egy csodálatos közönség előtt! Találkozunk Miamiban! Köszönjük a támogatást, sokat jelent! – Marozsán a Facebook-oldalán ekképpen gratulált Carlos Alcaraznak az Indian Wells-i torna negyedik fordulójában az ellene elszenvedett vereség után.

Marozsán Fábián, Carlos alcaraz, indian wells, Miami, fucsovics márton, sunshine double
Marozsán Fábián búcsúja Indian Wellstől. Miamiban folytatja. Fotó: Facebook/Marozsán Fábián

Miként megírtuk, Marozsán ezúttal messze volt a bravúrtól, Alcaraz tanult a tavalyi, római vereségből és Kaliforniában összességében két sima szettben, 6:3, 6:3-ra legyőzte a magyar ranglistavezetőt.

Marozsán a jövő héten – csakúgy, mint – a „Sunshine Double”, a napfényes dupla második felvonásán, Miamiban szerepel. A mondataiból azt hámozhatjuk ki, nem lenne ellenére, ha ismét megmérkőzhetne Alcarazzal.

Borítókép: Marozsán Fábián és Carlos Alcaraz megölelte egymást a mérkőzés után (Borítókép: Reuters/Taya Gray)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.