Következő mérkőzések
Románia
15:002024. június 17.
Ukrajna
Belgium
18:002024. június 17.
Szlovákia

Eldőlt, hogy Kylian Mbappé pályára lép-e a PSG csapatában ma este, utoljára + videó

Ma este Lille-ben játsszák a labdarúgó Francia Kupa döntőjét, amelyben a bajnok Paris Saint-Germain és a tabellán hatodik helyen zárt Lyon csap össze (21.00, tv: Spíler 1). Ez lesz Kylian Mbappé búcsúmeccse a PSG-ben.

2024. 05. 25. 11:51
Kylian Mbappé ma este utoljára húzza fel a PSG mezét Fotó: MTI/EPA/Christophe Petit Tesson
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Napjaink egyik legjobb futballistája, Kylian Mbappé nem éppen békésen távozik a Paris Saint-Germain csapatától. A 25 éves világbajnok francia támadó  2017-ben a Monaco csapatától szerződött a PSG-hez. A párizsiaknál 307 mérkőzésen 256 gólt szerzett, most lejárt a szerződése, s Nasszer Al-Khelaifi klubelnök hiába marasztalta, tényként kezelhetjük, hogy a Real Madrid együttesében folytatja a pályafutását. S ezt a kartari üzletember nem is bocsátja meg neki. Mbappé egy érzelmes videóban már elköszönt a szurkolóktól és a PSG alkalmazottjaitól, az elnököt azonban nem említette meg, amit az rossz néven is vett...

Ligue 1 - Paris Saint Germain vs Toulouse FC
Kylan Mbappé már elköszönt (Fotó: EPA/Mohammed Badra)

A Paris Saint-Germain spanyol vezetőedzője, Luis Enrique a bajnokság utolsó két fordulójában már nem számított játékára, így abban sem lehettünk biztosak, hogy a kupadöntőben szerepet kap. Amikor a PSG a záró fordulóban játszott, a klasszis Cannes-ban időzött...

Kylian Mbappé pénteken edzett utoljára a Paris Saint-Germain csapatával

A kupadöntőre azonban újra, még egyszer csatasorba állt a PSG-nél. S a pénteki edzésen a kamerák természetesen rá fókuszáltak.

A sajtótájékoztatón pedig Luis Enrique arra a kérdésre, hogy a döntőben pályára lép-e, azt válaszolta, hogy természetesen játszani fog.

Ám a PSG X-oldalán a beharangozó fotó jelzés értékű: már nem Kylan Mbappé a legnagyobb sztár, a csapatkapitány Marquinhos sokkal nagyobb becsben van, de a csatársorból Ousmane Dembélé is...

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.