Élő közvetítés
Portugália
ÉLŐ
Szlovénia

Boldogan hagyta ott a franciák egyik sztárja a válogatottat az Eb-n

A francia válogatott játékosa, Kingsley Coman elutazott Paderbornból, a válogatott szállásáról. Nem sérült, az ok az, hogy a kedvese hamarosan megszüli közös gyermeküket, ő pedig jelen szeretne lenni, majd utána visszatér a csapatához. A hét közepén az angol Phil Foden ugyanilyen okból utazott haza Angliába, de ő már újra Németországban van.

2024. 06. 29. 18:33
Kingsley Comannak eddig nem sok szerep jutott az Európa-bajnokságon a francia válogatottban, ám most boldog esemény előtt áll. Fotó: AFP
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kingsley Coman elhagyta a francia válogatott szállását. A Bayern München labdarúgója eddig mindössze negyedórát kapott az Európa-bajnokságon Didier Deschamps szövetségi kapitánytól, ám nem a sértődöttség miatt ment el, ennek sokkal örömtelibb az oka: barátnője, Sabrina Duvad állítólag hamarosan életet ad második gyermeküknek. A 28 éves Comannak már van két gyermeke a Sephora Goignannal való korábbi kapcsolatából. A szélső a szülés közeledtének a hírére azonnal Svédországba utazott, hogy kedvese mellett lehessen, de ha minden jól megy, hétfőn 18 órakor már bevetésre készen állhat a Belgium elleni nyolcaddöntőre.

Fotó: EPA/Adam Vaughan

Nem ez az első ilyen eset ezen az Európa-bajnokságon. Szerdán az angolok sztárja, a 24 éves Phil Foden utazott haza, hogy jelen lehessen harmadik gyermekének a megszületésénél. Ez megtörtént, majd másnap visszarepült Németországba, és nincs akadálya annak, hogy vasárnap este 18 órakor pályára lépjen Szlovákia ellen.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.