Következő mérkőzések
Ukrajna
18:002024. június 26.
Belgium
Szlovákia
18:002024. június 26.
Románia

Balkáni konfliktus Németországban, durva a helyzet az Eb-meccs előtt + videó

Gelsenkirchenben este a futballpályán csapnak össze a szerbek és az angolok. A két csapat szurkolói viszont már az Eb-meccs előtt balhéba keveredtek. Egyes hírek szerint a szombati, dortmundi meccsről átérkezett albán drukkerek is kivették a részüket a verekedésből.

2024. 06. 16. 17:31
Gelsenkirchen foci Eb 2024 angol szerb albán szurkolók balhé
Nem mindenki tudott nyugodtan készülni a szerbek és az angolok meccsére Fotó: X/Football Away Days
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egyelőre rengeteg a szurkolói balhé a labdarúgó Európa-bajnokság alatt. Gelsenkirchenben a szerb és az angol szurkolók keveredtek összetűzésbe, s a hírek szerint a közeli Dortmundból átérkezett albánok sem finom úriemberek módjára viselkedtek.

foci Eb 2024 angol szurkolók Gelsenkirchen szerb albán szurkolói balhé
Az angol szurkolók közül is belekeveredtek néhányan a balhéba (Fotó: X/Football Away Days)

A szerb és az angol drukkerek között is vannak, akik nem menekülnek el a balhék elől, az elmúlt napokban zajlott az üzengetés a két tábor között.

Vannak olyan hírek is, amely szerint az albánok robbantották ki a verekedést. Albánia szombat este Olaszország ellen játszott, s azon a meccsen is volt probléma a balkáni ország drukkereivel. Dortmundból pedig könnyedén átérhettek az albán szimpatizánsok a közeli Gelsenkirchenbe, ahol vasárnap este Szerbia és Anglia futballválogatottja is összecsap.

Az utcai összecsapások után egy angol drukkert vérző arccal vezettek el, több verekedő szurkolót bilincsbe vertek.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.