Következő mérkőzések
Románia
18:002024. július 02.
Hollandia
Ausztria
21:002024. július 02.
Törökország

Ezt üzente Hosszú Katinka, miután eldőlt a sorsa

Hosszú Katinka a Facebook-oldalán üzent a követőinek azok után, hogy a múlt hétvégén nem sikerült megúsznia az olimpiai szintidőt 200 és 400 méter vegyesen, így nem lehet ott a párizsi játékokon.

2024. 06. 25. 14:59
Hosszú Katinka a 2024-es úszó országos bajnokságon
Hosszú Katinka a 2024-es úszó országos bajnokságon Fotó: Mirkó István
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

a múlt hétvégén a római Sette Colli (Hét Domb) elnevezésű versenyen próbálta elérni az olimpiai szintidőt 200 és 400 méter vegyesen, ám nem járt sikerrel. A háromszoros olimpiai, kilencszeres világ- és tizenötszörös Európa-bajnok a váltóban sem szerepel, így eldőlt, hogy lemaradt a párizsi játékokról, ami pályafutása hatodik olimpiai szereplése lett volna.

A 35 éves klasszis ezek után egy pozitív hangvételű üzenetet fogalmazott meg a közösségi oldalán, illetve néhány fényképet is megosztott, amelyeken férje, Gelencsér Máté és kislányuk, Kamília is szerepel.

– Lehet, hogy klisének hangzik, de mindig az út a fontos, nem a végcél. Azt hiszem, ezt én már nyugodt szívvel mondhatom, hiszen az úszásban már minden lehetséges cél sikerült, és mindig a folyamat adja a boldogságot, nem a siker… Nekünk egy nagyon boldog évünk van. Köszönöm a rengeteg üzenetet, jó volt megpróbálni kijutni az olimpiára! Mondanám, hogy majd legközelebb sikerül… – írta Hosszú Katinka.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.