Következő mérkőzések
Törökország
18:002024. június 18.
Grúzia
Portugália
21:002024. június 18.
Cseh Köztársaság

Skót viccek: a müncheni mészárlás után kegyetlen az internet népe + videó

A labdarúgó Eb pénteki nyitómeccsén a magyar érdekeltségű A csoportban a házigazda német válogatott 5-1-re kiütötte a skótokat, és az internet népe nem is kíméli a vesztes felet. A skótok az élcelődések céltáblái lettek.

2024. 06. 15. 7:21
UEFA EURO 2024 - Group A Germany vs Scotland
A skót drukkerek lelkesedésén semmi sem múlt Fotó: EPA/Friedmann Vogel
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hírek szerint 200 ezer skót drukker (!) érkezett az Eb-re, és a The Tartan Army a földkerekség egyik leglelkesebb szurkolói csoportja, amely a bajban is mindig kitart a nemzeti csapat mellett. S bár Andy Robertson (aki csapattársa a Liverpoolban) és társai a kontinenstorna nyitómeccsén hatalmas pofont kaptak, Münchenben 5-1-re kikaptak a németektől – tegyük hozzá, hogy a 44. percben 0-2-nél emberhátrányba kerültek –, ez nem törte össze a drukkereket, a mérkőzés után együtt buliztak a németekkel.

UEFA EURO 2024 - Group A Germany vs Scotland
Ralston, Robertson és Gilmour reakciója a lefújás után. Fotó: EPA/Martin Divisek

A skót tábor a meccs után:

Akad szurkoló, aki hazája híres szabadságharcosa, William Wallace bőrébe bújt – a Mel Gibson főszereplésével készült Rettenthetetlen című filmre emlékezhetünk –,  s lapunknak is nyilatkozott; most azonban az internet kegyetlen népe a hőssel is poénkodik, a skótok az élcelődések céltáblái lettek.

A skótok a meccs előtt, majd utána:

Forrás: X/Troll Football

Meddig marad Skócia az Eb-n?

Ez is kegyetlen poén: amikor a skót válogatott landolt az Eb-n, szóltak a repülőgép kapitányának, hogy ne állítsa le a motort, mert nem sokáig maradnak:

A skót védelem hatékonysága:

S bár az alábbi videó nem friss, és Londonban készült egy már nem szomjas skót drukkerről, a felvétel előkerült, mert bizony most is elgázolták a skótokat…

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.