Következő mérkőzések
Törökország
18:002024. június 18.
Grúzia
Portugália
21:002024. június 18.
Cseh Köztársaság

Szoboszlai Dominik és Marco Rossi ebben egyértelműen a svájci páros fölé nőtt

A szokásoknak megfelelően a két ország himnuszát is lejátszották Kölnben, a németországi foci Eb második meccse, Magyarország és Svájc találkozója előtt. A magyar válogatott tagjai a csapatkapitány Szoboszlai Dominik vezetésével teli torokból énekeltek, ahogy Marco Rossi is a kispad előtt. Ebből a szempontból a mieink egyértelműen a svájciak fölé nőttek.

2024. 06. 15. 15:27
Marco Rossi és Szoboszlai Dominik remekül érezte magát a magyar válogatott egyik edzésén Németországban. foci Eb 2024 Svájc
Marco Rossi és Szoboszlai Dominik, a magyar válogatott két vezéralakja Fotó: Mirkó István
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

az öt olasz szövetségi kapitány egyike, aki dolgozik a németországi Európa-bajnokságon, igaz, a szakember tavaly ősszel megkapta a magyar állampolgárságot is. Az már korábban is jellemző volt, hogy Marco Rossi is énekli a magyar válogatott meccsei előtt a Himnuszt, s ez volt a helyzet a Svájc elleni Eb-mérkőzés előtt is. A csapatkapitány vezérletével a magyar futballisták is teli torokból énekeltek, s természetesen a magyar szurkolók is a kölni aréna lelátóján.

magyar szurkolók Köln Svájc Himnusz
Magyar szurkolók a válogatott kölni meccse előtt (Fotó: Mirkó István)

Éles volt a kontraszt Rossi és a svájciak hazai kapitánya, Murat Yakin között, utóbbi éppen csak mormogta a nem létező bajusza alatt a svájci himnuszt.

Szoboszlai Dominik és a svájci csapatkapitány, Granit Xhaka között is ugyanezt figyelhettük meg, a Bayer Leverkusen középpályása csukott szájjal állt a pályán a svájci himnusz alatt.

 

Így énekelték a magyar szurkolók a Himnuszt

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.