Felsült az angol futballista, másodszorra is viccet csinált belőle Cucurella

Kedden kihirdették a németországi Európa-bajnokság álomcsapatát. Nem meglepő módon a győztes spanyolok adták a legtöbb futballistát. Köztük van Marc Cucurella is, akiről korábban Gary Neville azt mondta, hogy ő okozza majd a spanyolok vesztét.

2024. 07. 16. 17:04
Marc Cucurella a torna egyik legjobbja volt, ezt Neville nem látta előre
Marc Cucurella a torna egyik legjobbja volt, ezt Neville nem látta előre Fotó: AFP/dpa Picture-Alliance/ROBERT MICHAEL
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mint arról beszámoltunk, Marc Cucurella megmondta a magáét Gary Neville-nek a németországi Eb megnyerése után. A spanyol válogatott 2-1-re múlta felül az angolokat a vasárnapi döntőben, és ez annak ellenére is sikerült nekik, hogy Neville korábban azt nyilatkozta, a Chelsea védője miatt nem lehet az arany a spanyoloké.

Az angolok korábbi kiválóságának tehát nem lett igaza. Ez ismét bebizonyosodott, az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) ugyanis kedden kihirdette a torna álomcsapatát, és hogy, hogy nem – öt spanyol, két francia, egy-egy svájci, angol és német futballista mellett – Cucurella neve is a listán szerepel.

A 2024-es Európa-bajnokság álomcsapata

Mike Maignan (francia) – Kyle Walker (angol), Manuel Akanji (svájci), William Saliba (francia), Marc Cucurella (spanyol) – Rodri (spanyol), Daniel Olmo (spanyol), Fabian Ruiz (spanyol) – Lamine Yamal (spanyol), Jamal Musiala (német), Nico Williams (spanyol)

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.