Elszakadt a cérna a Fradinál: mocskolódás miatt kérjen elnézést a Mol!

A Ferencváros közleményt jelentetett meg arról, hogy bocsánatkérést követel a Mol Nyrt. tulajdonában lévő molkupa.hu főszerkesztőjétől, aki a klub szerint mocskolódó stílusban írt a Fradiról.

2024. 07. 20. 16:58
A 125 éves Ferencváros elégtételt akar Forrás: Fotó: fradi.hu
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Meglepő közlemény jelent meg a Ferencváros hivatalos honlapján, amelynek az a címe, hogy Elég a mocskolódásból! Ebben z FTC bocsánatkérésre szólítja fel Mártha Bencét, a Mol Nyrt. tulajdonában lévő molkupa.hu főszerkesztőjét. Íme a közlemény:

Az FTC bocsánatkérésre szólítja fel Mártha Bencét, a MOL Nyrt. tulajdonában lévő molkupa.hu főszerkesztőjét. Az említett médiamunkatárs, Mártha Bence a közösségi médiában „fegyencváros”-ként hivatkozott az idén 125 esztendős Ferencvárosi Torna Clubra. Az FTC elvárja, hogy a főszerkesztő kérjen nyilvánosan bocsánatot, mert megjegyzésével megsértette az egyesület 2 millió szimpatizánsát, szurkolóját, a klub legendáit, sportolóit, munkatársait.

A labdarúgó MOL Magyar Kupa eseményeit megörökítő molkupa.hu weboldal kiadója a lap impresszuma alapján a MOL Nyrt., reméljük, a társaság támogatja kérésünk teljesítését. A főszerkesztő több cikket is jegyzett az elmúlt időben az FTC-ről, a bocsánatkérés pedig elengedhetetlen a további együttműködéshez. Annál is inkább, mert a magyar labdarúgókupa versenysorozatának hivatalos platformjától joggal várható el a teljes pártatlanság.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.