Fiola Attila és Szoboszlai Dominik is a helyszínen szurkolt a magyar csapatnak

A magyar labdarúgó-válogatott Eb-kerettag futballistái is feltűntek a Paksi FC Stadion lelátóján, Szoboszlai Dominik és Fiola Attila együtt szurkolt a Paksnak az Európa-liga csütörtök esti selejtezőjén.

2024. 07. 11. 19:31
SZOBOSZLAI Dominik; FIOLA Attila
Szoboszlai Dominik (b) és Fiola Attila a paksi stadion lelátóján. Fotó: MTI/Kovács Tamás
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Csütörtökön 19 órai kezdettel megkezdte idei nemzetközi szereplését a magyar bajnoki ezüstérmes és MK-győztes Paks, amely az Európa-liga selejtezőjének 1. fordulójában a Román Kupát megnyert vajdahunyadi Corvinul ellen küzd a továbbjutásért. A párharc első, paksi mérkőzését a helyszínen követte a nemzeti tizenegy két futballistája, Fiola Attila és Szoboszlai Dominik is.

Az illusztris vendégeknek nem sok öröme lehetett ugyanakkor a mérkőzésben, a román másodosztályú gárda ugyanis 4-0-ra legyőzte a találkozót emberhátrányban befejező Paksi FC-t.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.