Ez nem hiányzott Kapás Boglárkának két nappal az olimpiai rajtja előtt

Kapás Boglárka sokat küzdött azért, hogy kijusson a párizsi olimpiára, ahol most nem várt nehézséggel kell szembenéznie a világbajnok úszónak.

2024. 07. 29. 9:39
Kapás Boglárkát betegség hátráltatja a párizsi olimpián
Kapás Boglárkát betegség hátráltatja a párizsi olimpián Fotó: MTI/Derencsényi István
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kapás Boglárka hónapokon keresztül hajszolta a szintidőt, csak három hónappal a párizsi olimpia előtt, az áprilisi országos bajnokságon sikerült megúsznia azt 200 pillangón. A szám 2019-es világbajnoka így nagy lelkesedéssel készült a viadalra, annál is inkább, mert férje, Telegdy Ádám is kvalifikálta magát az ötkarikás játékokra, így a pár harmadik olimpiáján szerepel együtt.

Kapás a közösségi médiában rendszeresen beszámol a párizsi élményeikről, így vasárnap még boldogan osztotta meg, hogy közös képet készített a teniszlegendával, Serena Williamsszel, ám hétfő hajnali Instagram-története már korántsem volt ilyen örömteli.

„Na erre nem számítottam, így két nappal úszás előtt” – írta a fotó mellé, amelyből kiderül, hogy az úszó megbetegedett Párizsban. Kapásnak hőemelkedése van, amelyhez a megosztott hangulatjel alapján hányás is társult.

Kapás Boglárka megbetegedett Párizsban
Kapás Boglárka megbetegedett Párizsban. Forrás: Instagram.com/boglarkapas

A 31 éves úszó szerda délelőtt mutatkozik be Párizsban, a 200 pillangó előfutamában indul.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.