Kapás Boglárka örömhírrel jelentkezett + videó

A hétfőn még betegséggel küzdő Kapás Boglárka állapota egy nap alatt sokat javult, így az olimpiai bronzérmes, világbajnok és nyolcszoros Európa-bajnok úszó készen áll arra, hogy szerdán bemutatkozzon a párizsi olimpián.

2024. 07. 30. 13:40
Kapás Boglárka medencébe ugorhat Párizsban
Kapás Boglárka medencébe ugorhat Párizsban Fotó: Nemzeti Sport/Árvai Károly
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A párizsi ötkarikás játékokon szereplő Kapás Boglárka hétfő hajnalban számolt be arról, hogy megbetegedett, hőemelkedése van. Az olimpiai bronzérmes, világbajnok és nyolcszoros Európa-bajnok úszónak ezután két napja volt a felépülésre, mert szerdán mutatkozik be a francia fővárosban. Szerencsére Kapás kedden már arról számolt be a közösségi oldalán, hogy jobban van, és készen áll a versenyzésre pályafutása utolsó olimpiáján.

– Sziasztok! Szerettem volna megköszönni, hogy ennyien írtatok, gondoltatok rám, és kívántatok jobbulást, küldtétek az erőt. Megkaptam, mert ma már sokkal jobban vagyok, mint tegnap. Tegnap még egész nap hőemelkedésem volt, és elég rossz kedvem is, de ma reggel felkeltem, és úgy érzem, hogy holnap fogok tudni versenyezni. Biztos, hogy egy kicsit legyengített ez a kis betegség, de ezt most próbálom kizárni, erre most nem gondolok. Arra fogok gondolni, hogy ez most meg sem történt, és hogy erőm teljében vagyok. Várom nagyon, hogy holnap ússzak és versenyezzek itt az utolsó olimpiámon. Lesz, ami lesz, mindent bele fogok adni, és értetek fogok úszni! – árulta el a videóban a sportoló.

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.