Szoboszlai Dominik lerántotta a leplet a Liverpool egy titkáról

Szoboszlai Dominik éppen az Egyesült Államokban tartózkodik a Liverpoollal. A játékosoknak az edzéseken és a meccseken kívül másra is jut idejük, Szoboszlai néhány társával például a futballpálya mellett színpadon is szerepelt. És ha már ott volt, a Liverpool magyar középpályása be is mutatott valamit.

2024. 07. 30. 20:38
Szoboszlai Dominik a Liverpool első számú mezében
Szoboszlai Dominik a Liverpool első számú mezében Fotó: AFP/KAMIL KRZACZYNSKI
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Liverpool már az előző idény végén bemutatta az új kiírásban használatos mezét, Jürgen Klopp utolsó meccsén ezt viselték már a Vörösök, aztán az amerikai túrára is magukkal vitték az új szerelést. 

Az idegenbeli mezről viszont eddig nem rántották le a leplet, Szoboszlai Dominik viszont ezt most megtehette. A PoolBarátok Facebook-oldal tett közzé egy képet a magyar válogatott csapatkapitányáról, aki néhány társával egyetemben egy színpadon tartózkodik. De ami még fontosabb, éppen széttárja a melegítőfelsőjét, ami alatt minden bizonnyal az új idegenbeli mezt viseli.

 

A Liverpool egyébként eddig egy felkészülési meccset játszott az Egyesült Államokban, azt éppen Szoboszlai góljával 1-0-ra nyerte meg a Betis ellen. Csütörtökön az Arsenal ellen lép pályára Arne Slot együttese, amely vasárnap a Manchester United ellen folytatja, mielőtt visszatérne Liverpoolba. A Premier League új idénye két és fél hét múlva kezdődik.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.