Mikler Roland hatalmas poénja Nadal és Alcaraz társaságában az olimpiai faluban

Már beszámoltunk arról, hogy a párizsi olimpiai faluban a spanyolok két teniszcsillaga, Rafael Nadal és Carlos Alaraz a legnépszerűbb sportolók, sokan szinte sorban állnak, hogy közös képet készíthessenek velük. Nos, férfikézilabda-válogatottunk kapusa, a tartalékként készülő Mikler Rolandnak is van már ilyen fotója. S Mikler egy hatalmas poént is elsütött, amikor ezt megosztotta a közösségi oldalán.

2024. 07. 27. 9:37
Mikler Roland a két teniszcsillag között
Mikler Roland a két teniszcsillag között Forrás: Facebook/Mikler Roland
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Azt reméltem, hogy legalább itt békén hagynak a rajongók…” – írta a fotóhoz Mikler Roland – egy nevetős hangulatjel kíséretében. „Köszi a képet, srácok, gracias” – tette hozzá a kapus, spanyolul is megköszönve, hogy Nadal és Alcaraz a rendelkezésére álltak a fotóhoz.

Együtt Mikler, Nadal és Alcaraz

Férfi-kézilabdaválogatottunk ma 11 órától az Afrika-bajnok Egyiptommal, hétfőn az amerikai kontinens legjobbjával, Argentínával, szerdán a legutóbbi két világbajnokságon hatodik helyezett Norvégiával, jövő pénteken a legutóbbi három világbajnokságon aranyérmes Dániával, jövő vasárnap pedig a házigazda, címvédő és Európa-bajnok Franciaországgal találkozik a csoportjában. Innen az első négy jut tovább a negyeddöntőbe. Mikler Roland a tartalékok közé lett nevezve, ami azonban nem jelenti azt, hogy nem kerülhet be a meccskeretbe.

Úgy tűnik, Nadal játékra kész

A tenisztornán Nadal és Alcaraz párosban együtt indul, Nadal pedig egyesben vasárnap az első fordulóban Fucsovics Márton ellen játszik. Mivel Nadal csütörtökon nem edzett, nem volt teljesen egészséges, arról is érkeztek hírek, hogy elképzelhető, nem tud pályára lépni. Pénteken azonban edzésbe állt, és ennek a rajongói is örültek. Ilyenek nagyon sokan vannak az olimpiai faluban is.

Nadal az olimpia pénteki megnyitóünnepségén is szerepet vállalt, az utolsó fáklyavivők egyike volt.

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.