Muhari Eszter pityeregve: Tudom, hogy ez csak egy bronz, de...

Muhari Eszter szállította az első magyar érmet a párizsi olimpiáról. A mindössze 21 éves párbajtőröző szombaton bronzot szerzett, majd könnyes szemmel nyilatkozott.

2024. 07. 27. 21:33
Muhari Eszter nem hitt a szemének, miután aranytussal megnyerte a bronzmérkőzést
Muhari Eszter nem hitt a szemének, miután aranytussal megnyerte a bronzmérkőzést Fotó: Csudai Sándor
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Muhari Eszter kiélezett csatát vívott az észt Nelli Differttel, 14-14 után aranytus döntött – a magyar vívóé lett a szépen csillogó bronz, küldöttségünk első érme a párizsi olimpián. A 21 éves kiválóság meghatódva nyilatkozott a nagy csata után.

– Tudom, hogy ez csak egy bronzmeccs volt, de nekem nagyon sokat jelent, hiszen még csak 21 éves vagyok. Mindenki idősebb volt nálam az első négyben. Az utolsó tust úgy vittem be, hogy nem kockáztattam semmit, azt csináltam, amit előtte megbeszéltünk. Végre bátor voltam, és el mertem engedni. Örülök, hiszen ez volt a szezon utolsó napja, holnaptól már nyári szünet. Nagyon jó befejezése volt a sokhetes edzőtábornak és rengeteg edzésnek – nyilatkozta az M4 Sport kamerái előtt az olimpiai bronzérmes sportoló.

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.