Nicole Kidman és szokatlan látványok a strandröplabda helyszínén Párizsban + videó

Az olimpia szervezőinek nincs szerencséjük az időjárással. A megnyitóünnepség alatt a nagy eső miatt sok küldöttség bőrig ázott, amikor a Szajna folyón hajókázott, a hét elejére pedig rátört a hőség Párizsra. A franciák a strandröplabda helyszínén sajátosan próbálták orvosolni a problémát: vízzel locsolták a szurkolókat, hogy felfrissüljenek.

2024. 07. 31. 6:25
Az egyiptomi női páros –  Doaa Elghobashy és Marwa Abdelhady – vallási okokból csak ilyen szerelésben játszhat
Az egyiptomi női páros – Doaa Elghobashy és Marwa Abdelhady – vallási okokból csak ilyen szerelésben játszhat Fotó: MTI/EPA/Teresa Suárez
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A párizsi olimpián a strandröplabdázók impozáns helyszínen játszanak, a hátteret az Eiffel-torony adja, és a szurkolók között tegnap Nicole Kidman Golden Globe-díjas színésznő is feltűnt férje, Keith Urban Grammy-díjas countryénekes társaságában. (A sztárpár este a női tornászok csapatdöntőjére is ellátogatott, és láthatta az amerikai csapat, az immár ötszörös olimpiai bajnok Simone Biles és társai diadalát.)

Nicole Kidman a strandröplabda versenyein
Fotó: X/nicole kidman daily

Nicole Kidmant a strandröplabda is érdekli:

Feladatot kaptak az önkéntesek

A szurkolókat a lelátókon megviselhette a nagy hőség, de a szervezők igyekeztek felfrissíteni őket, az önkéntesek vízsugárral segítettek. Arról nincs hír, hogy Nicole Kidmant lelocsolták-e…

– Nagyon meleg van. De azért annyira meleg nincs, mint Egyiptomban – jegyezte meg Doaa Elghobashy egyiptomi játékos, aki hosszú ujjú pólóban, nadrágban és hidzsábban versenyzett. Strandröplabda-versenyeken szokatlan az egyiptomi női páros szerelése (borítóképünkön), aminek természetesen vallási okai vannak.

Zajlik a torna, és egy művész is dolgozik:

Forrás: X/Paris 2024


 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.