Íme, Varga Barnabás maszkja! – még titok, miben különbözik attól, amit Mbappé viselt

Jól halad Varga Barnabás gyógyulása, a magyar labdarúgó-válogatott támadója – aki az Eb-n a skótok elleni találkozón arccsonttörést és agyrázkódást szenvedett – múlt szombaton már labdás edzésen is részt vett a Ferencváros ausztriai edzőtáborában. Ma pedig megtudhattuk, milyen maszkot visel majd, amikor pályára lép.

2024. 07. 18. 17:54
Varga Barnabás még ismerkedik a maszkjával
Varga Barnabás még ismerkedik a maszkjával Forrás: Fradi.hu
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Varga Barnabás az edzőtáborban a konditermi kerékpárral kezdte a rehabilitációs munkát, majd a laza futóedzéseket is elkezdte, sőt múlt szombaton már labdával is közelebbi kapcsolatba került a délutáni tréningen.

Varga Barnabás
Varga Barbabás itt még a Ferencváros edzőtáborában Forrás: Fradi.hu

– Rendes munkát nyilván még nem végezhetek. Örülök, hogy elkezdhettem a futóedzéseket. Két és fél hete zajlik a rehabilitációm, amely szerencsére jó ütemben halad. A futásra jól reagált az arcom. Nem éreztem különösebb fájdalmat, jó úton haladok. Néhány hét még biztosan kell hozzá, hogy visszatérhessek a pályára. Meglátjuk, hogyan reagál az arcom a többi munkára – árulta el a hét végén az állapotáról Varga Barnabás.

Varga Barnabás megkapta a maszkját

A Ferencváros hétfőn Kitzbühelben felkészülési meccset játszott az angol élvonalbeli West Ham United ellen, a végeredmény 2-2 lett – a neves ellenfél a a 90. percben egyenlített –, a találkozó után pedig hazatért Magyarországra.

Varga Barnabás Forrás: Fradi.hu

A zöld-fehérek felkészülése itthon folytatódik, s ma az is kiderült, Varga Barnabás milyen maszkban játszik majd.

A Fradi TV jövő kedden, vagyis július 23-án jelentkező legújabb adásában exkluzív felvételekkel számolt be arról, hogyan zajlott a maszk elkészítése, milyen volt Varga Barnabás első reakciója, amikor felvette és amikor először kipróbálta edzésen. De kiderül az is, hogy mi a különbség a Real Madrid és a francia válogatott világsztárja, Kylian Mbappé és a Fradi gólkirályának maszkja között.

Összehasonlításképpen: az Eb-n az orrtörést szenvedett Kylian Mbappé ilyen maszkban játszott:

MBAPPÉ, Kylian
Kylian Mbappé a Portugália elleni találkozón Fotó: MTI/EPA/Filip Singer

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.