Megerősítették pozíciójában a legendás korábbi játékost – hivatalos

További három évig a klub korábbi kézilabdázója, Görbicz Anita lesz a Győri Audi ETO KC elnöke – erről a szerdai elnökségi ülésen döntött a tagság. Az aktív játéktól három éve visszavonult Görbicz boldog, hogy folytathatja a megkezdett munkát.

2024. 09. 25. 18:38
NÉMETH Kinga; GÖRBICZ Anita; ENDRÕDI Péter; BREME, Michael
Michael Breme, az Audi Hungária elnöke, Németh Kinga, az Audi Hungaria Személyügyért és Szervezetért felelős igazgatója, Görbicz Anita, az ETO KC Klub sportigazgatója és Endrődi Péter, az ETO KC Klub ügyvezetője szombaton, amikor jelképesen megkötöttek egy szponzori szerződést. Fotó: Krizsán Csaba
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szeptember 25-én, szerdán elnökségi ülést tartott a Győri ETO Kézilabda Club. Az elnökség az alapszabály értelmében saját tagjai közül kellett hogy elnököt válasszon, a pozícióra pedig újabb három évre Görbicz Anitát kérte fel. A tagság újabb öt évre megszavazta Vanyus Attila örökös tiszteletbeli elnök tisztségét is.

 

Az újraválasztás is azt mutatja: jó az irány

– Megtisztelő és hatalmas büszkeséggel tölt el, hogy újból a klub elnökének választottak, hiszen ez is azt mutatja, hogy jól végezzük a dolgunkat, jó irányba haladunk. Sok feladat vár még ránk, de nagyon örülök, hogy folytathatom a megkezdett munkát. Akárcsak eddig, a folytatásban is szeretnénk a legjobb teljesítményt nyújtani, és a legjobb eredményeket elérni felnőtt, valamint utánpótlásszinten egyaránt – nyilatkozta a 41 éves sportvezető.

Görbicz Anita klubszinten kizárólag a győri csapatban kézilabdázott. Az 1997-től 2021-ig tartó pályafutása során 13 magyar bajnoki címet, 15 Magyar Kupát és öt Bajnokok Ligáját nyert, mezszámát visszavonultatta a Győr. Edzőként és sportigazgatóként is szolgálta a klubot, amelynek elnöki tisztségét 2022. április 5. óta látja el. 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.