Kihagyott helyzete miatt bosszankodott Szoboszlai Dominik

Közel járt az idénybeli első bajnoki találatához, de a Wolverhampton elleni győzelem alkalmával sem talált a kapuba a Liverpool labdarúgója, Szoboszlai Dominik. A magyar válogatott csapatkapitánya a közösségi oldalán üzent a meccs után.

2024. 09. 29. 9:59
Szoboszlai Dominiknek (hátul) volt már jobb mérkőzése a Liverpool mezében
Szoboszlai Dominiknek (hátul) volt már jobb mérkőzése a Liverpool mezében Fotó: AFP/Paul ELLIS
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mint megírtuk, szombat este a Liverpool 2-1-re legyőzte a Wolverhampton Wandererst , ezzel átvette a vezetést a maga meccsén döntetlenre végző Manchester Citytől az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság tabellájának élén. Szoboszlai Dominik 73 percet játszott, az angol sajtó felemásan értékelte a teljesítményét. Biztosan egészen más értékelést kap, ha még 0-0-s állásnál értékesíti helyzetét. A magyar középpályás Instagram-oldalán üzent a lefújás után. „Incsek játéka, de a legfontosabb a három pont” – írta, utalva arra, hogy tényleg nem sok hiányzott a gólhoz.

A Liverpool legközelebb október 2-án, szerdán lép pályára, Szoboszlaiék akkor a Bolognát fogadják a Bajnokok Ligája alapszakaszának második fordulójában. A BL idei első körében Szoboszlai Dominik betalált az AC Milan kapujába.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.