Michael Schumacher a hétvégén megjelenhetett lánya esküvőjén, elvették a telefonokat

Angol és német sajtóhírek szerint a hétszeres Formula–1-es világbajnok Michael Schumacher először mutatkozott a nyilvánosság előtt azóta, hogy több mint tíz éve síbalesetet szenvedett. Schumacher lánya esküvőjén jelenhetett meg az elmúlt hét végén, de óvták a nagy nyilvánosságtól.

2024. 10. 02. 8:38
Gina Schumacher eküvője
Gina Schumacher eküvője Forrás: X/Libertad Digital
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Michael Schumacher 27 éves lánya, a westernlovaglásban világklasszisnak számító Gina Schumacher múlt hét végén Mallorcán, egy Port d’Andratx tengeröblére néző hegyen elterülő birtokon, a pálmafák között felállított pavilonban ment férjhez Iain Bethkéhez.

 A Daily Mail című brit bulvárlap értesülései szerint ez volt az első alkalom, hogy nyilvános eseményen jelen volt 2013-ban súlyos síbalesetet szenvedő F1-es legenda. Mindez azért is nagy szó, mert az elmúlt 11 évben nagyon kevés információ látott napvilágot az állapotáról. A lap információi szerint a Schumacher család gondosan ügyelt arra, hogy egyetlen fotó se kerülhessen ki a Ferrari korábbi sztárjáról, ugyanis a belépéskor a vendégeknek le kellett adniuk a telefonjaikat – írja az Origó.

 

Továbbra is nagy a rejtély Michael Schumacher körül

Mindezt megerősítette a német Bild is, amely arról írt, „nagyon valószínű”, hogy a hétszeres világbajnok ott volt a lánya esküvőjén, ám nem a pavilonnál, hanem a főépületben tartózkodhatott, mivel a szűk körű vendégkörből is csak kevesen láthatják őt a jelenlegi állapotában.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.