Mit keresett Carlo Ancelotti egy hollywoodi színésznő oldalán?

A Real Madrid vezetőedzője, Carlo Ancelotti a válogatottszünet alatt nem (csak) meccsnézéssel töltötte az idejét. Az olasz szakember az Instagram-oldalán megmutatta, egy hírességgel is összefutott.

2024. 10. 14. 11:18
Carlo Ancelotti a kamerák előtt is megállja a helyét
Carlo Ancelotti a kamerák előtt is megállja a helyét Fotó: AFP/Nurphoto/ALBERTO GARDIN
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Míg Kylian Mbappé sokak felháborodására bulizással töltötte a válogatottszünet miatt felszabadult idejét, addig madridi mestere, Carlo Ancelotti sem tétlenkedett. A királyi gárda vezetőedzője vasárnap az Instagram-oldalán egy fotóval jelentkezett be, amelyen ő és az Avatar-filmekből ismert Zoe Saldana szerepel.

Carlo Ancelotti és Zoe Saldana
Carlo Ancelotti és Zoe Saldana Forrás: Instagram.com/mrancelotti

Ancelotti, a filmsztár

Mint az a bejegyzésből kiderül, az olasz tréner és a hollywoodi színésznő közeli barátok. Barátságuk a 2016-ban megjelent Mindenen túl című Star Trek-film idejére nyúlik vissza, amelynek Saldana a női főszereplője, de Ancelotti is megmutatta egy új oldalát a műben, és néhány másodperc erejéig orvosként villogott.

A filmet Saldana férje, Marco Perego rendezte, és nem véletlenül válogatta be Ancelottit a szereplőgárdába. A két olasz férfi ugyanis már a mű elkészülte előtt ismerte egymást.

– Jóban vagyunk a családdal. Éppen Vancouverben forgattak, és megkértek, hogy látogassam meg őket. Így tettem, a rendezővel beszélgettem, és egyszer csak azt mondta, hogy ad nekem egy kis szerepet – árulta el egy korábbi interjúban Ancelotti.

A 65 éves tréner felesége miatt gyakran tartózkodik Kanadában, Mariann Barrena McClay éppen Vancouverben született.

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.