Vilmos herceg tombolt a lelátón, de erre jó oka volt a trónörökösnek + videó

A labdarúgó Bajnokok Ligája második fordulójában az első körben 9-2-re diadalmaskodó Bayern München 1-0-s vereséget szenvedett az Aston Villa vendégeként. Az angolok győzelmének a trónörökös Vilmos herceg is nagyon örült a lelátón.

2024. 10. 03. 8:13
Harry Kane sem tudott túljárni Emiliano Martínez eszén
Harry Kane sem tudott túljárni Emiliano Martínez eszén Forrás: X/Aston Villa
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A BL alapszakaszának első körében a Bayern München hazai pályán 9-2-re nyert a Dinamo Zagreb ellen, nagy meglepetés, hogy a bajorok szerda éjjel 1-0-ra kikaptak az Aston Villa otthonában. Érdekesség, hogy a két csapat korábban csak egyszer találkozott egymással, de az nem akármilyen meccs volt, az 1982-es Bajnokcsapatok Európa Kupája döntőjében (a BL elődje) Rotterdamban az Aston Villa 1-0-ra legyőzte a bajorokat. A tegnapi összecsapás előtt az angolok ezt meg is ünnepelték, az akkori hősökkel találkozott Vilmos herceg, a trónörökös a csapat nagy szurkolója.

Vilmos herceg és az Aston Villa legendái
Vilmos herceg és az Aston Villa legendái Fotó: Instagram/princeandprincessofwales

Vilmos herceg a mérkőzésen minden protokolltól mentesen három gyerekkori barátja társaságában hevesen szurkolt az Aston Villának. A lefújás után pedig ő és a csapat vezetőedzője, Unay Emery egyetérthetett abban, hogy ez egy különleges nap volt.

A trónörökösről már korábban is készültek fotók, amelyek bizonyítják, hogy heves vérmérsékletű drukker.

 

Vilmos herceg, Durán „király” és Martínez – az Aston Villa nagy napja 

A meccsen az Aston Villa kapusa, az argentin Emiliano Martínez hatalmas véldéseket mutatott be, de a meccs hőse a csereként beállt kolumbai Jhon Durán lett, aki a 79. percben parádés átemeléssel vette be Manuel Neuer kapuját. Ahogy a Sun Sport írja: Vilmos herceg mellett most ő volt a király.

 

 

Jhon Durán találata ott van a játéknap legszebb góljai között:

Emiliano Martínez egyik mentése pedig bekerült a játéknap legnagyobb védései közé:

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.