Griezmann őrjöngve ünnepelte a magyarok bánatát + videó

Legszebb öröm a káröröm? Így is lehet nézni, de valószínűbb, hogy Antoine Griezmann nem annak örült, hogy Siklósi Gergely elveszítette a férfi párbajtőr egyéni döntőjét a tokiói olimpián vasárnap, hanem azt ünnepelte, hogy honfitársa megszerezte az aranyérmet. Ettől még fájó nézni a Barcelona világbajnok labdarúgójának örömittas őrjöngését.

Magyar Nemzet
2021. 07. 27. 8:39
null
Tokio 20210725 Tokio2020 Japán Olimpia Tokio2020 vívás döntő Siklósi Gergely Foto Tumbász Hédi TUM Nemzeti Sport a képen Siklósi Gergely Fotó: Tumbász Hédi/Nemzeti Sport
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nekünk az olimpia vasárnapi napjának egyik legszomorúbb pillanata volt, amikor 15:10-re elveszítette a döntőt a francia Romain Cannone ellen, főleg, hogy a magyar világbajnok egészen a fináléig elképesztően jó formában vívott. De ami a magyaroknak bánat volt, az Antoine Griezmann számára óriási örömöt jelentett.

Persze semmi furcsa nincsen abban, hogy valaki ünnepli honfitársa sikerét az olimpián. Sőt bizonyos szempontból még lelkesítő is, hogy egy olyan futballsztár, mint a Barcelona világbajnoka is figyelemmel kíséri a tokiói játékok eseményeit, és adott esetben egy magyar sportoló részvételével zajló meccstől jön extázisba.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.