Nincs több mellébeszélés, Rebrov tiszta vizet öntött a pohárba

Csaknem három év után távozik posztjáról a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros vezetőedzője, Szergej Rebrov, aki már a szerződése felbontásáról szóló dokumentumok aláírásán is túl van, derítette ki pénteken a Nemzeti Sport.

Magyar Nemzet
Forrás: Nemzeti Sport2021. 06. 04. 13:19
Rebrov
Rebrov nem akar feleslegesen idegeskedni Fotó: Árvai Károly Forrás: Nemzeti Sport
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Aláírtuk a szerződés felbontásáról szóló dokumentumokat. Továbbra is értetlenül állok a dolgok előtt, rendkívül szomorú vagyok a történtek miatt. Remekül éreztem magam a Ferencvárosnál, szép sikereket értünk el – mondta Szergej Rebrov a Nemzeti Sportnak.

A bejelentés ugyanakkor nem meglepő, hiszen már hónapok óta téma a vezetőedző távozása, és több külföldi klubbal is kapcsolatba hozták az ukrán szakembert, a legutóbbi információk szerint pedig ő már márciusban készült a költözésre, amikor felmondta budapesti lakásbérleményét.

Szergej Rebrov 2018 augusztusában Thomas Doll utódjaként lett a Ferencváros mestere. A Transfermarkt statisztikái szerint 133 tétmérkőzésen ült a zöld-fehérek kispadján, s mindhárom idényében bajnoki címet szerzett a csapattal. A 47 éves tréner a nemzetközi porondon is szép sikereket ért el a játékosaival: 2019-ben az Európa-liga csoportkörében szerepeltek, egy évvel később pedig Rebrov a Fradit a Bajnokok Ligája csoportkörébe vezette, ahol azt megelőzően 25 évvel szerepelt utoljára.

Azóta honlapján a klub is megerősítette a vezetőedző távozását. Az FTC előbb köszönetét fejezte ki neki a csapatnál végzett kiemelkedő munkájáért, majd további sikereket kívánt Rebrovnak mind edzői pályafutásában, mind a magánéletében.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.