Tüzes tekintet és együtt dobbanó szív – a női pólósok titka

Női vízilabda-válogatottunk 14-11-re legyőzte Hollandiát az olimpia negyeddöntőjében. A főszereplők már a meccs előtt tudták, hogy ha együtt akarják a sikert, akkor nem lehet gond. Nem is volt. A spanyolok elleni elődöntőben bármi előfordulhat.

Szilágyi
2021. 08. 03. 15:27
LEIMETER Dra; SZCS Gabriella; GARDA Krisztina;
Magyar öröm a medencében Fotó: MTI/Kovács Tamás
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Gurisatti Gréta szenzációsan játszott a hollandok elleni negyeddöntőben, a Dunaújváros Eb-bronzérmes játékosa az örömkönnyeit hullajtotta miközben értékelte a hollandok elleni mérkőzés tanulságait. – Tudtuk előre, éreztük, hogy ha tüzes a tekintetünk és együtt dobban a szívünk, akkor meglesz. Mindenkinek ilyen élményt kívánok. Örülök, hogy ott lehetünk a legjobb négy között.

Gurisatti Gréta és Szilágyi Dorottya is rengeteget tett a magyar győzelemért
Fotó: MTI/Kovács Tamás

A mérkőzés legeredményesebb játékosa, a négygólos Leimeter Dóra kereste a szavakat a mérkőzés után. – Nem tudom, hogy mit mondjak, nagyon kemény mérkőzés volt. Hiába vezettünk több góllal, tudtuk, hogy a hollandok vissza fognak jönni a meccsbe, és nem nyugodhatunk meg, mert még nincs vége, nem nyertük meg a meccset. Mindegy, hogy ki lövi a gólokat, örülök, hogy hozzá tudtam járulni a győzelemhez, de ez igazi csapatmunka volt. Mindig tudtunk újítani – mondta a BVSC játékosa.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.