Pataky Attila kórházban, az Edda több tagja is beteg lett

Eléggé úgy fest, hogy a koronavírus üthette fel a fejét a legendás rockbandánál.

Forrás: borsonline.hu2020. 09. 16. 11:44
Pataky Attila;
Budapest, 2020. március 7. Pataky Attila énekes az Edda Mûvek koncertjén a Papp László Budapest Sportarénában 2020. március 7-én. MTI/Mohai Balázs Fotó: Mohai Balázs
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Blikk információi szerint az Edda zenekar több tagja is lebetegedett, és eléggé úgy fest, hogy a koronavírus üthette fel a fejét a legendás rockbandánál.

Pataky Attila már kórházban van, Kicska László karanténba került, és Gömöry Zsolt sincs túl jól.

Nagyon ramatyul vagyok, de még nem biztos, hogy a koronavírust kaptam el. A teszt eredményére még várnom kell – magyarázta Gömöry Zsolt, a rockegyüttes billentyűs zeneszerzője.

Pataky Attila esetében különösen aggasztó, hogy korábban több súlyos betegsége is volt.

Nagyon nem vagyok jól. Persze hogy vannak fájdalmaim, de majd elmúlik ez is – mondta a Magyar Érdemrend lovagkeresztjével kitüntetett énekes, akit a Blikk értesülései szerint a Szent László kórházban kezelnek.

Kicska László, a banda basszistája annyit üzent, nehéz időszakon megy most keresztül, míg Alapi István gitáros és Hetényi Zoltán dobos is azt mondta, ők jól vannak.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.